Ózonos klímatisztítás

ÁRAINK:

Személyautó 4.900 Ft+ÁFA/alkalom

Teherautó/Kisbusz: 10.000 Ft+ÁFA/alkalom

Ingatlan 50m2-ig: 18.000 Ft+ÁFA/alkalom

 

 

Az ózonos kezelés nem csak egy egyszerű klímatisztító eljárás, amely során a klíma radiátorát vegyszerrel fertőtlenítjük, hanem egyszerre több problémára is megoldást nyújt!

  • Vírusok, baktériumok, gombák kiírtása
  • Szagtalanítás (cigifüst, kisállatok, beázás)
  • Penésztelenítés (a klímarendszer teljes területén)
  • Élősködők irtása (bogarak, pókok, egyéb élősködők)


A jármű klímarendszerének megbontása nélkül ózongáz segítségével semlegesítjük a jármű teljes klíma- és szellőztető rendszerében megtapadt vírusokat, baktériumokat, valamint a radiátorokon kialakult esetleges penész és gombatelepeket is.

Az ózongáz nem csak a vírusokkal és baktériumokkal lép kölcsönhatásba, hanem minden egyéb, akár kellemetlen szagot okozó részecskékkel is, amelyek a padlón, ülésekben, üléskárpitban szaporodhatnak fel az idők során. 

A járműben élő nem kívánatos utasok, bogarak, pókok és egyéb élősködők sem menekülhetnek az ózongáz elől.

 

A KLÍMATISZTÍTÁS LEGEGYSZERŰBB MÓDJA 

Az ózonos kezelés alkalmazásakor ózongázt juttatunk be a kezelni kívánt területre, amely egyenletesen eloszlik és bejut a legkisebb résekbe és felületekre is. Éppen ezért nincs szükség a jármű klímarendszerének a szétszerelésére, a burkolatok eltávolítására.

A kezeléshez semmiféle vegyszert vagy adalékanyagot nem használunk fel, csupán az ózon molekula természetes oxidációs hatását vesszük igénybe, így a kezelés után nem marad vissza semmiféle káros vegyszer, csupán friss, esőillatú levegő.

Az egész kezelési folyamat nem tart tovább, mint 60-90 perc, amely tartalmazza az előkészületeket, a kezelést és a szellőztetést is.

 

GYAKORI KÉRDÉSEK

 Miért jobb, mint a hagyományos klímatisztítás?

Az ózon gáz természetes tisztító, szagtalanító és fertőtlenítő erejét kihasználva a klímarendszer megbontása és erős vegyszerek használata nélkül tisztítjuk és fertőtlenítjük a klímarendszert, valamint szagtalanítjuk a járműbelsőt úgy, hogy a végeredmény kellemes esőillat és a higiénia érzése lesz. 

Milyen gyakran érdemes ózonnal tisztítani?

Az ózonos kezelés nem csak a klímarendszerben lévő gombák és baktériumok ellen hatásos, hanem a normál közlekedés során az utastérbe jutó és ott lerakódó szennyeződések, koromrészecskék, vírusok és baktériumok ellen is, de nem elegendő csak a klímaszezon előtt elvégezni a tisztítást, ugyanis a szennyeződések, vírusok és baktériumok az év minden napján jelen vannak!

Javasoljuk az évenkénti 4 kezelést, évszakonkénti bontásban, de a tavaszi klímaszezont és a téli „fűtés szezont” semmiképpen ne hagyjuk ki!

Nem káros az emberi szervezetre?

Nagy mennyiségű ózon belégzése káros lehet, így a kezelés alatt ne tartózkodjon a járműben! A kibocsátott ózon molekulák körülbelül 30 perc alatt teljesen visszaalakulnak ártalmatlan oxigén molekulákká, így a kezelés utáni szellőztetést követően semmilyen káros anyag, vegyszer és adalékanyag nem marad a járműben.